Mange danskere er skiftet til e-cigaretter

Mange danskere er skiftet til e-cigaretter af mange årsager. Den primære årsag for de fleste er nok generne ved traditionel rygning. Når man ryger i sit hjem kommer der hurtigt til at blive gulligt på væggene, loftet og alle andre overflader. Denne kedelige gule farve gør at det er nødvendigt at male og rengøre oftere end man normalvis havde behøvet. Udover farven og den øgede rengøring er der også en anden gene som betyder mange danskere er skiftet til e-cigaretter og det er lugten. Man kan tydeligt lugte når man træder ind i et rygerhjem, selvom der er luftet ud. Lugten, stanken, hænger oftest som en tyk dyne. Skifter man til e-cigaretter undgår man disse gener. Der kommer ikke nogen gule overflader og ens hjem kommer til at dufte som om man ikke røg.

e-cigaretter lades med e-juice

E-cigaretter lades med væske, som er ganske billig og som kan købes i et utal af smagsvarianter. E-cigaretterne udleder damp, og ikke røg som almindelige cigaretter.

Der er også mange andre grunde til at mange danskere er skiftet til e-cigaretter. De øgede priser på cigaretter. En pakke brandname cigaretter koster 43 kroner i dag og fortsætter regeringen, som de har gjort, kommer de snart til at koste en 50er. Det betyder at det koster knap 1500 kroner at ryge om måneden, hvis man konsumerer en hel pakke om dagen. Denne udgift kan nedsættes betragteligt hvis man vælger at skifte til e-cigaretter. Væske til en hel måned koster i omegnen af 100 kroner. Så du kan få et årsforbrug for mindre end det koster at ryge om måneden. Det er værd at overveje.

En sidste grund til at mange danskere er skiftet til e-cigaretter er den hetz der er kommet mod rygere rent lovgivningsmæssigt. Man må ikke rygere i togene, bussene, på barer, ja sågar udenfor på mange offentlige steder. DSB tillader ikke længere man står og ryger mens man venter på toget, nej man skal helt forlade stationen hvis man ønsker at ryge. Dette problem eliminerer man hvis man vælger at ryge e-cigaretter for de er ikke omfattet af rygeloven på samme måde. Eller rettere de er slet ikke omfattet. En overvejende grund til at mange danskere er skiftet til e-cigaretter.

I og med, at e-cigaretterne (endnu) ikke er omfattet af rygelovgivningen, har salgsmønstret også brudt med den måde, som traditionelle cigaretter sælges på. E-cigaretter sælges nemlig typisk i webshops, ligesom den man finder her hos Smartsmoke. Salget af e-cigaretter foregår altså ikke via tankstationer, supermarkeder eller kiosker, som man kender det fra de almindelige cigaretter. Og hermed har man endnu en god grund til at skifte til e-cigaretter: Det er nemlig let og bekvemt at købe dem, når det kan foregå hjemme bag skærmen.

 

Disclaimer

Leave a reply