Billig billig

Jeg er ved at finde ud af, hvordan jeg og min familie skal bruge den kommende sommerferie. Der er måske ikke den store grund til at gøre det allerede her i januar. Men det er sådan en vane, vi har oparbejdet i de sidste år.

Planlægger i januar

Vi planlægger altid, sommerferien i januar. Det er rart at vide, hvad vi skal. Hvor vi skal hen. Hvad vi kunne tænke os at opleve. Det er også rart at have et halvt års tid til at kunne nå at komme på biblioteket og låne bøger, der handler om stedet, vi skal hen, og bøger, der er skrevet af forfattere, som kommer fra landet, vi skal besøge.

Rejser

Vi skal også sammenligne priser på rejser hos Rejsepriser.dk: https://www.rejsepriser.dk/billige-rejser/
Sidste år havde vi jo planlagt en rejse til Spanien. Så vi havde fundet flybilletter til Barcelona. Vi havde en idé om at starte der med at se byen og især bygningerne, som Antonio Gaudi byggede. Derfra ville vi så finde nogle billige flybilletter til et andet sted i Spanien. Måske Ibiza eller Malaga. I hvert fald et sted, hvor der er strandliv og massevis af sol – og turister. Vi er ikke bange for at blande os med ligesindede danske turister. Så det var ikke noget med at søge hen til de mest autentiske steder for at kunne komme hjem og fortælle om det. Nej. Det handlede om, at vi ville se nogle bestemte ting, og så ellers bare være anonyme turister, der får nogle solskoldninger og nogle gode oplevelser. Anonyme turister, der møder mennesker, og som bare har det dejligt. Sådan skal vores sommerferie bare være.
Men så skete der jo det her med, at pandemien brød ud. Den kom som et lyn. Vi måtte afbestille vores flybilletter. Desværre. Vi regner dog med, at vi kan få lov til at komme afsted i år. Måske først sidst på sommeren. Det er ok.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *