Netdating – niche sider

Mange danskere er singler, og mange danskere har profiler på datingsider på nettet. Netdating er blevet almindeligt accepteret de sidste år, og stadigt flere danskere opretter profiler på nettet. Det giver et stort udvalg, hvilket er med til at øge sidernes popularitet. Når der er netdating, så er der også mulighed for at man kan søge efter specifikke egenskaber hos andre mennesker. Her finder man de såkaldte niche sider, som er netdating for mennesker med specielle ønsker eller behov.

Der er mange nicher

En af nichesiderne er f.eks. datingsider der henvender sig til handicappede. Kravet for at kunne have en profil på en sådan side, er at man har en eller anden form for et handicap. Fordelen ved en sådan side er at de handicappede ikke skal være bekymrede for folks fordomme ved at date et menneske der ikke har handicap. Her møder man ligesindede, som forstår ens hverdag bedre, og dermed ofte giver den bedste date, og den bedste chance for succes efterfølgende. Mange handicappede har nemlig haft profiler på almindelige datingsider, men kan til tider opleve at blive fravalgt på grund af deres handicap. Online dating kan nemlig være både hårdt og overfladisk.

En anden nicheside på nettet er netdating for meget store mennesker. XL dating er betegnelsen, hvor store mennesker kan lave profiler. Det kan også være normal vægtige der søger en stor partner. Igen er der tale om en mulighed for at møde ligesindede, som til fulde forstår hvad man gennemgår. Mange mænd kan desuden godt lide store kvinder, og gider ikke have den moderne, tynde kvinde, som mangler de klassiske kvindefigurer. Derfor oprettes der mange profiler på datingsiderne til store mennesker, fordi det ikke er alle der vil ligge under for samfundets syn på skønhed.

En tredje nicheside er farmerdating. Farmerdating er dating henvendt til landmænd, som søger landmandskoner.  Farmerdating er meget populært blandt landmænd, fordi de lever i en meget travl hverdag, hvor det oftest kan være svært at få tid til at finde en partner. Der er nemlig rigtigt mange ting der skal ordnes når man har sin egen gård. Omvendt er der også nogle kvinder som tiltrækkes rigtigt meget af et liv på landet. Derfor opretter de en profil, så de kan finde deres helt egen landmand. På den måde ved begge parter hvad de går ind.

En fjerde nicheside er datingsider for forældre der er alene med deres børn. Rigtigt mange mennesker bliver nemlig skilt i dag. Det betyder at man står alene med hus og børn, og skal have ansvaret for børnene alene. Men man savner måske stadigvæk en partner, men det kan godt være svært at finde tid til dating, når børnene tager alt ens tid. Derfor kan man oprette en profil på en datingsider for forældre der bor alene.

Også datingsider for folk i en bestemt aldersgruppe er blevet populære. Her er fordelen at man kan møde folk på sin egen alder og at chancen for at man er nogenlunde samme sted i livet derved er ganske god.

Uanset hvordan man ser ud, hvad man laver, hvilke behov man har, så er det muligt at finde en datingside der passer til ens behov. Det er bare at komme ind på nettet, og holde udkig efter de rigtige sider.

 

Disclaimer

One Reply to “Netdating – niche sider”

  1. Det er helt klart en tendens til, at niche dating sider vinder mere og mere frem. De gør det meget lettere for folk med samme interesser, alder, samfundsmæssig baggrund etc. at finde hinanden. Så de gør simpelthen bare det hele lidt lettere, når man gerne vil finde sig en partner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *