Bed and breakfast er populært som aldrig før

Skal familien holde ferie i Danmark eller har du blot brug for et sted at overnatte? Bed and Breakfast er et fantastisk alternativ til det almindelige hotel. Flere og flere vælger Bed and Breakfast, og det er der flere årsager til. Bed and Breakfast er for det første ofte meget hyggeligere end et større og kedeligt hotel. Bed and Breakfast har ofte kun enkelte værelser, og det giver naturligvis en dejlig ro, og gode forudsætninger for hygge. For det andet, så er familien som driver et Bed and Breakfast ofte meget sociale, udadvendte og venlige mennesker. Det er nemlig den type mennesker som elsker at drive Bed and Breakfast. Det giver en helt fantastisk oplevelse for gæsterne, og det er derfor ganske naturligt at flere og flere vælger at bruge Bed and Breakfast når der skal overnattes i det danske land.

Bed and Breakfast i findes utallige steder, og det er både omkring byerne, omkring kysterne og mange mindre byer. Det e blot at søge på internettet eller ganske enkelt køre lidt rundt indtil I finder Bed and Breakfast i Danmark. Alternativt kan der spørges på de lokale turistbureauer som gerne hjælper med Bed and Breakfast.

Bed and breakfast er ikke bare populært hos danskerne, når der skal findes overnatningsform i sommerferien. Mange turister foretrækker denne form for overnatning, og derfor vælger flere og flere danskere at tilbyde bed and breakfast. Reelt set kræver det jo blot et enkelt værelse, så kan du reelt som husejer tilbyde bed and breakfast. Det ville måske kun være for hyggens skyld, du skal naturligvis have flere værelser hvis du skal kunne tjene en fornuftig sum penge på det. Men efterspørgslen er der uden tvivl, så hvis du har nogle værelser som du alligevel ikke bruger, så var det måske en god ide at få dem gjort klar til overnattende gæster, som gerne vil have et skønt værelse at overnatte i.

Samtidig kan du tilbyde dem morgenmad, hvis du virkelig er til socialt samvær og hygge, så kan du invitere dine gæster til at spise morgenmad sammen med din familie. Det kan være rigtig hyggeligt, og mange bed and breakfast ejere har fået mange gode venner på denne måde. Mange driver ligefrem et bed and breakfast, fordi de finder det sociale super hyggeligt, så hvis du har plads til overs og kunne tænke dig overnattende gæster og masser af socialt samvær og hygge, så er det måske nu du skal overveje at åbne dit eget bed and breakfast sted. Udover mad, drikke og en seng at sove i tilbyder mange bed and brekfast steder også yderligere aktiviteter, som ofte er velegnede til familier med børn. Dette er med til at give populariteten et godt tryk opad.

Der er naturligvis størst efterspørgsel i sommerperioden, men der er bestemt også masser af kunder resten af året. Hvis du tilbyder noget lækkert og er god med dine kunder så rygtes det hurtigt, og så vil du uden tvivl få mange gæster i fremtiden. Bed and breakfast er uden tvivl en overnatningsform som vil blive endnu mere populær i de kommende år. Det er kunder som efterspørger hygge og samvær frem for decideret luksus og høje priser.

 

Disclaimer

2 Replies to “Bed and breakfast er populært som aldrig før”

  1. Bed and breakfast kan altså være virkelig hyggeligt og afslappende. Dog synes jeg efterhånden også, at det er ved at være blevet lidt dyrt mange steder. Hvis man ikke har så mange penge og gerne vil have hyggen og en god tur ud i landet, kan det anbefales at prøve at overnatte i et shelter. På http://shelter-oversigt.dk kan man finde en godt oversigt over mange danske shelters. Det er værd at prøve. Og bliver man helt hooked, kan man jo altid bygge sit eget shelter hjemme i haven! 🙂

  2. Jeg synes bestemt også, at bed and breakfast er en fint og hyggeligt. Og samtidig kan jeg også sagtens nikke genkende til det med at det efterhånden er blevet lidt dyrt rundt omkring. Og som ryger (nu kun e-cigaretter) synes jeg faktisk også, at overnatning i et shelter er rigtig dejligt. Der er ikke så mange restriktioner mht. rygningen, som man finder så mange andre steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *