Brætspil hitter som aldrig før

Ludo, Backgammon, Matador, Monopoly, Risk, Mølle & Dam? Brætspil hitter som aldrig før, og danskerne er helt vilde med at spille spil og hygge sig. Brætspil er populært her i Danmark, og har været det i mange år. Danskerne spille brætspil som aldrig før, og det er både i familier med børn, men også blandt par. Danmark er et land med utrolig dårligt vejr, næsten hele året og derfor har vi brug for noget med en høj underholdningsværdi, der kan holde os kørende imens vinden suser udenfor. Campingkulturen er også udbredt i Danmark, hvorfor man også skal have brætspil med på ferien og bruge tid på når man sidder i campingvognen og hygger sig i familiens skød.

Brætspil skal naturligvis købes på nettet. Det er her, der er adgang til det helt store udvalg. Og hos en netbutik som hyggeonkel.dk går man aldrig forgæves, når familiens udvalg af brætspil skal suppleres med noget nyt og spændende.

I ”gamle dage” fandtes der ikke computerspil og spillekonsoller, og derfor var brætspil en af de primære kilder til underholdning og hygge for familien. Det var noget man kunne samles om, når det ikke handlede om TV. Børn og voksne fandt sammen omkring diverse brætspil, konkurrerede indbyrdes og brætspillene var genstand for mange timers sjov og hygge. Danskerne køber stadig brætspil i alle former, både til eget forbrug eller til gave og brætspil hitter som aldrig før. Om man er til et strategisk brætspil, som Matador eller Risk, eller det mere simple som Ludo, hvor det blot gælder om at komme i mål er ligegyldigt – danskerne er vilde med brætspil og spiller de hyggelige spil i mange timer hele året.

Dette gode ved brætspil er, at alle kan være med når først reglerne er forklaret og folk er med på, hvordan spillet skal spilles. Derfor hitter brætspil, som aldrig før. Om man er barn eller voksen er ligegyldigt, brætspil henvender sig til alle og folk kan bruge timer, ja dage, på at spille brætspil og finde en værdig vinder..

Der går hurtig sund konkurrence i brætspil om, hvem der vinder og om der er nogle der snyder. Selvom brætspil bruges til at hygge med, hitter de også fordi det netop er lidt spændende, hvem der vinder og hvordan man kommer dertil. Der kan opstå flere spændingssituationer undervejs, hvor udfaldet af spillet er svært at finde ud af.

Danskerne elsker som sagt at slappe af og hygge sig, men bruger samtidig også meget tid ved computeren. Derfor kan det blive et frirum at spille brætspil med familien, og giver den familietid der ofte er svært at presse ind i en travl hverdag. Brætspil er let tilgængelige og hvem husker ikke de kølige aftener i sommerhuset som barn, hvor tiden gik med brætspil og popcorn og gamle grammofonplader. Frustrationen når ens bror eller søster vandt LUDO, og man var sikker på, at vedkommende snød. Brætspil hitter stadig og danskerne elsker brætspil som aldrig før.

Disclaimer

2 Replies to “Brætspil hitter som aldrig før”

  1. I vores familie er vi altså også helt tossede med brætspil. Vi spiller det ved stort set enhver lejlighed vi kan komme til det. Og hvis en i familien får sig en ny kæreste er det også noget af det første vi udsætter vedkommende for. Efter sådan en god aften med brætspil, ved vi om det er den rigtige kæreste, som er kommet ind i familien! 🙂

  2. Brætspil er bestemt en god måde at være sammen på. Men i vores familie, er det nok mere de udendørs aktiviteter som trækker. Vi elsker simpelthen at komme ud i naturen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *