Billigste katteforsikring

I marts sidste år købte jeg mig en lille fin rød Maine Coon killing, jeg tegnede en billig katteforsikring på den allerede fra start af, https://dyr.dk/katteforsikring, forsikringen tegnede jeg ved Agria Dyreforsikring. Den har simpelthen været så sød og dejlig, og han er den mest kælen og hengivne kat jeg nogensinde har mødt og langsomt har han vokset sig til en stor smuk han kat.

Jeg valgt da den var omkring 6 måneder, at lade den blive kastreret, da den er meget indenfor, og jeg ikke ville risikere, at den begyndte at strinte, eller at den som udekat, ville løbe væk i jagten på en hunkatte. Jeg fik ham kastreret ved Aalborg Dyrehospital, som virkeligt ydet god service, i form af at de tog sig god tid til, at besvare alle mine spørgsmål og guide mig igennem den lille operation min elskede kat skulle igennem.

Jeg afleverede ham om morgen, og om eftermiddagen kunne jeg så hente ham. I løbet af den tid de havde haft ham, havde de lagt ham i fuld narkose, kastreret ham og givet nødvendige vaccinationer, de sørgede for, at han kunne vågne stille og roligt op, og at alt var som det skulle være, før jeg fik lov til at tage ham med hjem. Da han kom hjem var han meget omtåget, man skulle holde lidt ekstra øje med ham, da han ikke helt kunne vurdere afstanden og slingrede lidt, det lignede ærligt talt at han var godt fuld.

Han kom på benene igen og var lige så dejlig som han altid har været. Lige indtil at jeg i sidste uge, kom hjem til, at han var blevet kørt ned af en bil!!! Jeg var sikker på, at nu var det ude med ham, men jeg havde et spinkelt håb om at de kyndige dyrlæger hos Aalborg Dyrehospital kunne hjælpe mig, så jeg ringede til dem og vi kørte i alt hast ind med min ilde tilskadekommet kat.

De fik hurtigt slået fast, at han havde pådraget sig et slemt kæbebrud, mange sår, indre blødninger, hjernerystelse og blødninger i øjnene. Dyrlægen udviste medfølelse og ærlighed da han forklarede om chancerne for, at min dejlige kat muligvis ikke ville overleve, samt han håndterede ham med stor kompetence og kærlighed. Der blev indkaldt et haste-hold af dyrlæger og sygeplejersker der kunne hjælpe med, at behandle ham med det samme, så der blev taget røntgenbilleder og undersøgt videre.

Vi aftalte at de skulle operere på hans kæbe, og jeg skulle hente ham et par dage senere. Under hele forløbet blev jeg holdt godt informeret og min dejlige kats chancer så bedre og bedre ud. Efter han er kommet hjem, heler hans kæbe rigtigt fint, han kan spise og drikke, og ligeså stille er lidt af hans gejst og personlighed på vej tilbage.

I dag havde han forstoppelse, så jeg ringede til dyrlægen for, at hører hvad jeg skulle gøre. De reagerede med det samme, og har fået ham ind til observation indtil de er sikre på, at alt er som det skal være. Jeg er af hele mit hjerte så taknemmelig for alt den service Aalborg Dyreklinik har ydet og hvis det ikke var for dem, så havde min dejlige smukke kat ikke overlevet!

Hele fornøjelsen havde været en virkeligt dyr affærer, hvis ikke jeg havde tegnet en katteforsikring ved Agria Dyreforsikring. Regningen lød på 21.547 kr., og jeg fik dækket 18.366 kr., med en selvrisiko på 3.195 kr. Dermed endte min del af regningen kun på 6.376 kr. hvilket jeg synes er godt lagt ud for, at min fantastiske kat overlevede, igen fortjener Aalborg Dyreklinik den største ros!!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *