Lån til unge

I løbet af de seneste år, er det blevet mere og mere tilgængeligt for unge, at låne penge på lige fod med voksne mennesker.

Med ét har det betydet, at et helt nyt og åbent segment er blevet åbent for de mange låneselskaber, der kæmper om lånerne på det overfyldte danske lånemarked. Lån til unge er blevet en gulvkalv for de få, men flere og flere låneselskaber springer på vognen.

I denne artikel går vi tæt på lån til unge og forsøger at afdække, hvordan unge i Danmark kan og bør låne penge fra private låneselskaber. Vilkår, betingelser og regler er tre vidt forskellige ting i denne verden, hvor bundlinjen alt for tit betyder for meget for udbyderne af lån til unge.

Lån uden sikkerhed i høj kurs blandt unge

De danske unge er vilde med at låne, men særligt en type lån er i ekstra høj kurs. Lån uden sikkerhed er nemlig ekstra smarte for de helt unge, der endnu ikke har fået opbygget en solid formue eller købt noget af større værdi.

Altså kan unge her låne på lige fod med de voksne, mod at spytte lidt ekstra i kassen i form af markant højere låneomkostninger. Flere låneselskaber har set denne trend komme. Dette har fået flere til at målrette hele lånemetoder til lige netop denne målgruppe, der på den ene side er meget prisbevidste. Men som på den anden side ikke har ’råd’ til at låne med sikkerhed.

Hvor kan unge låne?

Alder er altafgørende for, hvor man kan låne penge henne som unge. Der findes nemlig kun få reelle lån til unge, der er konstrueret på en gunstig måde for de helt unge, men i stedet en masse kontant- og forbrugslånskoncepter, der åbenlyst lægger op til denne målgruppe.

Der er dog forskel på minimumsalderen hos de forskellige låneselskaber, hvilket er en vigtig faktor at have med i sine beregninger. Det er jo ikke spor sjovt at sende en ansøgning afsted mod et låneselskab, der accepterer alle over 25, hvis man lige er fyldt 19 år.

Lån til unge guide

  1. Find et låneselskab, der med høj sandsynlighed vil godkende dig som låner. Hav alder, indkomst og bopæl med i dine overvejelser.
  2. Lån til unge er en guldkalv for låneselskaberne, så find et rigtig godt tilbud, som du føler er rimeligt for både dig og låneselskabet.
  3. Hav altid fokus på tilbagebetalingen af dit lån til unge. Hvis du først kommer bagud med betalingerne, er det svært at komme på ret kurs igen. Ekstra omkostninger i form af rykkergebyrer og morarenter er også en realitet i dette tilfælde.

Penge med det samme

Ikke nok med at du kan låne penge uden sikkerhed og dokumentation, men du får ligeledes hurtig udbetaling. Med hurtig udbetaling menes altså lån penge nu og få dem med det samme, hvilket du kan få hos www.låne-penge.nu. Lån hurtig udbetaling er altså penge inden for 30 minutter døgnet rundt.

Visse af disse fantastiske online lån er sågar gratis og rentefri i 30 til 60 dage for alle nye kunder. Første lån er gratis og rentefrit op til 5000 kr., og du kan bruge pengene på lige det, du ønsker dig.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *