Sex date – en anderledes date

Når danskerne skal på date, så bliver det ofte til en god middag på en restaurant eller et par drinks på en cafe, men mange begynder at bryde denne tradition, og foretrækker i stedet for sjove ting man kan lave på en date. En middag på en restaurant med en man ikke kender særlig godt, kan godt komme til at virke en anelse ubehagelig, især i starten, hvor ingen af parterne rigtig ved hvad de skal sige, og begge er godt nervøse, og måske endda lidt generte. Derfor kan det faktisk være en rigtig god ide, at starte en date med sjove ting man kan lave, på den måde starter daten, forhåbentlig, med et godt grin, og begge parter løsner dermed op, og så kan man sagtens gå ud at spise sammen bagefter, og nu er der pludselig noget tale om, nemlig den sjove oplevelse man netop har haft sammen. Men flere og flere vælger en decideret sex date – en anderledes date hvor formålet er klart fra starten, der skal dyrkes sex.

Der er naturligvis mange sjove ting man kan lave på en date. Det er en fordel, hvis du allerede kender lidt til personen, inden du beslutter hvilket sjov oplevelse I skal have sammen. Er din date til underholdning, musik, tivoli, stand-up eller måske fart og spænding? Hvis du allerede ved det, så er det meget nemmere at vælge en sjov oplevelse, som din date helt sikkert vil syntes om.

Er din date til fart og spænding, så kunne det være en ide at køre lidt gokart, og dermed have en lille konkurrence. Alle elsker konkurrencer, og det vil helt sikkert være en sjov ting man kan lave på en date.

Er din date mere til et godt grin, så vil det helt sikkert være en super ide, at tage din date med til et stand-up show. Her kommer I helt sikkert til at grine sammen i en times tid, og efterfølgende har I en masse I kan tale om, for I vil naturligvis tale om aftenens mange jokes og sjove kommentarer. De fleste elsker stand-up, så du vil være forholdsvis sikker hvis du vælger stand-up, som en af de sjove ting man kan lave på en date.

Andre sjove ting man kan lave på en date, er blandt andet bowling, klatring, vandsport, paintball eller måske lidt minigolf. Muligheder er mange, og det er blot at vælge en af de sjove ting man kan lave på en date. En sjov oplevelse som start på en date, er en super løsning, især hvis I ikke kender hinanden særlig godt endnu. Hvis du er usikker på hvilken sjov oplevelse I skal på, så spørg din date hvad vedkommende har lyst til, medmindre det absolut skal være en overraskelse. I så fald må du bruge din fantasi og mavefornemmelse, og vælge blandt de sjove ting om du tror passer din date bedst.

En sex date er uden tvivl en anderledes date, men sexdating kan bestemt være en alletiders form for dating, I skal blot være enige om formålet og betingelserne inden i mødes, er I det, så får I sikkert en skøn sex date.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *