Smarte covers til din iPhone

Jeg har endelig fået fingrene i den nye iPhone, og min omgangskreds vil fortælle, at det nok også var på tide. Jeg har nemlig gået og sukket over den nye iPhone 6 i rigtigt lang tid, og endelig fik jeg den i hænderne. I dette blogindlæg vil jeg fortælle dig lidt om, hvad jeg synes om ved den, og hvordan jeg har tænkt mig at passe på den. Den nye iPhone 6 er som bekendt hundedyr, så jeg har tænkt mig passe ekstra godt på den. En reparation af skærmen ville praktisk talt ruinere mig, så det er med at undgå dét – koste hvad det vil. Sådan da.

Det der overrasker mig allermest ved den nye iPhone, er kameraet. Jeg har aldrig rigtigt været typen, der tager mange billeder – og slet ikke typen, der bruger Instagram meget. Men efter jeg har fået en smartphone, der rent faktisk har et godt kamera – der er jeg faktisk begyndt at bruge det rigtigt meget. Kameraet er super godt, og det optager samtidig i vildt lækker kvalitet. Jeg har fået rigtigt meget sjov ud af, at optage film – og dernæst bruge slow motion funktionen. Det er rigtigt sjovt, og man kan få lavet nogle rigtigt fede hjemmevideoer med den nye iPhone 6.

Beskyttelse af min iPhone 6

Jeg har gjort mit til, at min nye iPhone ikke går i stykker. Det allerførste jeg gjorde var nemlig, at investere i et lækkert og farverigt iPhone 6 cover fra incover.dk. Det er meget let og tyndt, hvilket jeg synes særligt godt om. Der er ikke noget værre end et cover, der gør telefon dobbelt så stor og tung. Jeg havde faktisk ikke forestillet mig, at jeg ville vælge et farverigt cover til min iPhone 6 – men det var dét jeg endte med. Jo mere jeg ser på det, jo mere synes jeg faktisk om det.

Jeg har endnu ikke fået købt skærmbeskyttelse til min nye iPhone, for jeg ved ikke helt, hvad jeg skal købe. Mulighederne er jo mange, og jeg ved ikke om det ene er bedre end det. Det er i hvert fald noget, jeg skal undersøge, inden jeg giver mig ud i et køb. Indtil da vil jeg i hvert fald nyde min iPhone 6, og få taget en masse gode billeder.

Disclaimer

One Reply to “Smarte covers til din iPhone”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *