Der skal en god babysitter til

Det kan være svært at finde en god babysitter

Hvis du har børn, ved du garanteret godt, at det kan være svært at finde en god babysitter. Som forældre vil man nemlig gerne være helt sikker på, at den person, som passer ens børn, ved, hvad de laver og er god til børn. Heldigvis er der flere ting, som du kan gøre for at finde en god babysitter.

Det skal du kigge efter hos en god babysitter

Når du skal finde en god babysitter, er det ofte en rigtig god idé at spørge ind til deres tidligere erfaring. Alle babysittere skal selvfølgelig starte et sted, men det er ofte en god idé, hvis de er vant til at passe børn i den alder, som dine børn har. Det kan for eksempel være, at de tidligere har passet deres nabos børn eller deres egne søskende. Det er allerbedst, hvis de har meget forskellig erfaring. Du kan evt. kontakte deres tidligere kunder og spørge ind til, hvordan de var som babysitter.

Derudover skal du selvfølgelig sørge for, at personen er stabil, ansvarlig og overholder aftaler. Det er en rigtig god idé at forventningsafstemme før, at I hyrer personen. Hvad skal han/hun for eksempel gøre, hvis I kommer for sent hjem eller ikke er tilgængelige på telefonen?

Derudover kan det også være en god idé at kigge efter babysittere, som har kørekort og taget et førstehjælpskursus. Så ved du nemlig, at de er godt klædt på, hvis der skulle ske en ulykke.

Sådan ved du, om du har valgt den rigtige babysitter

Når du har fundet den person, som du tror, er den bedste babysitter, er der flere ting, som du kan gøre for at være helt sikker.

Før du vælger en babysitter, er det vigtigt, at dit barn møder dem, uden de bliver passet af dem. Så kan du nemlig se, hvordan de behandler dit barn, og om dit barn kan lide dem. Det kan give dig et godt indtryk af dem som person.

Til at starte med kan det være en god idé, hvis du bliver hjemme, mens babysitteren arbejder. Så kan du nemlig se, hvordan person arbejder, og hvordan de er som person – Har de tålmodighed? Er de gode til at finde på lege? Følger de madplanen, som du har lavet?

De første par gange, at babysitteren og dit barn skal være alene, kan det være en god idé, hvis du ringer en gang imellem og hører, hvordan det går. Det giver også babysitteren en form for tryghed.

Med ovenstående I baghovedet er du godt klædt på til at kunne finde en babysitter, som både du og dit barn vil være glade for.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *