Det vildeste jeg har prøvet!

Jeg havde kun kendt Søren i cirka 3 måneder, da han en lørdag aften spurgte mig, om jeg var en eksperimenterende type. Jeg spurgte ham, hvad han mente med det, selv om jeg godt kendte svaret. Og han svarede kort og godt, om jeg var klar på andet end sex på de hvide lagner.

De, som kender mig, ved udmærket godt, at jeg altid har været lidt vildere end de fleste, men med alderen er jeg begyndt at slappe lidt mere af. Dog går jeg ikke af vejen for et godt knald, hvad enten det er ude i skoven eller i en bil…

Efter jeg havde brugt et par sekunder på at tænke mig om, svarede jeg selvfølgelig ja, hvor efter Søren tog mig med ned i kælderen. Jeg troede faktisk, at jeg havde set samtlige rum i hans hus, men dette aflåste rum var gået min næse forbi.

Søren låste døren op, og jeg kunne straks se, hvad dette gik ud på… På væggene hang der diverse SM udstyr som piske og latex dragter og fra loftet hang der 2 sexgynger i læder samt en køb sexgynge på stativ. Søren spurgte mig så, om jeg kunne lide, hvad jeg så, og det kunne jeg umiddelbart godt, selv om SM aldrig har sagt mig særligt meget.

Selvfølgelig har jeg ikke noget i mod at få smæk i numsen eller at få håndjern på, men meget mere ekstremt end det, har aldrig tændt mig. Søren kunne dog også godt mærke, at jeg ikke var videre begejstret for SM, så han tog mig med hen til sexgyngerne.

Sexgyngerne, som vist også hedder elskovsgynger, så ganske interessante ud. Faktisk havde jeg lige set et afsnit af Sex and the city, hvor der var en sexgynge med i, og den havde tændt mig en lille smule.

Før jeg vidste af det, var Søren gået i gang med at kysse min nakke og mine skuldre, hvilket går lige i mellemgulvet på mig… Efter få minutter var jeg så ophidset, at jeg faktisk hjalp ham med at tage mit tøj, så jeg kunne få afprøvet den gynge.

Uden at overdrive så er sexgyngen det vildeste, jeg nogensinde har prøvet. Altså ikke vild på den hårde måde, men nærmere at jeg/vi fik afprøvet sexstillinger, som ikke på nogen måde er mulige uden gyngen. Jeg fik den forfra og bagfra, mens jeg svævede 1 meter over jorden, hvilket var fantastisk. Jeg kan naturligvis kun anbefale
en elskovsgynge, hvis man vil afprøve de bedste stillinger, som sex med en partner kan tilbyde 🙂

Søren har i øvrigt købt gyngerne hos sexshoppen Abeline.dk, som har et kæmpe udvalg af alt ingen for sexlegetøj og frækt lingeri.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *