Ideer til kalkmaling

Jeg har længe kastet lange øjne til brug af kalkmaling og kunne godt tænke mig at komme i gang med at bruge det. Som jeg kan se, kan man bruge kalkmaling til møbler, og med denne form for møbel maling kan man opnå en vintage effekt. Man kan bruge vintage kalkmaling til mange ting, og her er nogle af de ideer, jeg har fundet. Måske kan du blive inspireret – og har du selv ideer til, hvordan man kan bruge vintage maling, hører jeg gerne fra dig. Jeg fandt en masse gode ideer her: https://www.egesgave.dk/blog/vintage-kalkmaling-male-med-kalkmaling.html

 

 • Sort er det nye sort.
  Glem hvide vægge – smuk brugskunst, og gerne i stærke farver eller i metalfarver, kommer så meget mere til deres ret, når du ser dem mod en sort væg.
 • Kunst på væggen.
  Mal en væg sort, og brug den kalkmaling, du kan skrive med kridt på. Indram billeder med sorte rammer. Lad nogen af rammerne være åbne, så du kan skrive dine egne budskaber i dem med kridt.
 • På loftet.
  Brug den femte væg, og mal loftet i en farve. Måske laver du ovenikøbet et motiv, som du holder af. Dette kunne være perfekt i soveværelset.
 • Dine egne citater.
  Put 2 rammer over din sofa i for eksempel træ. Indeni rammerne har du malet i for eksempel sort kalkmaling, hvorpå du har malet nogle citater, der betyder noget for dig. Du kan have de første ord i den første ramme, og de sidste ord i den anden ramme. Det er en fin kreativ måde at gøre det på.
 • Døre.
  Mal enkelte døre i kalkmaling, så de står frem. Det kan være for eksempel døren til badeværelset, der har en fræk farve.
 • Kunst på køleskabet
  Du kan rengøre og sande dit køleskab, og så er det faktisk muligt at male på det med kalkmaling. Brug den maling, hvor du kan skrive på det i kridt efterfølgende, så dine børn kan lave deres kunst på køleskabet.
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *