Mange finder engangsknald via nettet

Det er hurtigt, det er nemt, og så er det i høj grad også effektivt. At finde sex på internettet er blevet let og yderst populært. Det tager ganske kort tid at oprette sig på de mange datingsites online, og med få klik og ord, kan man have scoret sig en fræk aftale.

One night stands frem for ægte kærlighed

Engang blev datingsites og online kærlighedsforummer brugt med henblik på at finde den eneste ene. Det gør de måske i nogen grad også stadigvæk, men langt flere er nu begyndt at anvende hjemmesiderne som en hurtig adgang til sex. Portalerne bliver i stigende grad anvendt som mødested for voksne, der har brug for at få tilfredsstillet et behov, og som ikke nødvendigvis har brug for en dybere relation. Der er tale om one night stands, hvor bagtanken blot er ét enkelt møde med det eneste formål at få stillet sin lyst.

Også de middel aldrende er med på tendensen

Især de unge er med på den nye trend og anvender datingapps som Tinder og Happn, hvor der primært er fokus på udseende. På disse sites og apps kan man med få swipes få et indblik i de mange potentielle partnere, der alle er ude på at score. Og der findes mange måder at score hurtigt på. Om det er gennem frække, afslørende billeder eller kække kommentarer og kreative scorereplikker, så forsøger de unge at finde andre, som, ligesom dem selv, søger et hurtigt knald.

Men også de middel aldrende er med på moden i langt højere grad, end hvad de fleste forventer. Med det stigende antal af skilsmisser, bliver langt flere enlige i deres fyrrere eller halvtredsere, og her kan det måske være sværere at finde kærlighed og nærvær igen. Behovene skal dog dækkes, og derfor er denne del af befolkningen godt med på de hurtige, frække aftaler online.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *