Vælg Bed & Breakfast fremfor ordinært hotel

Planlægger dig og kæresten en ferie eller et lille hyggeligt weekendophold? Så læs med lige her. Ofte når vi rejser udenlands eller bare udenbys, så kigger vi efter hoteller, det er jo det vi er vant til. Men hvorfor ikke prøve en såkaldt Bed & Breakfast i stedet? Ofte forkortes det B&B og henviser til et mindre privatejet sted, ligesom eksempelvis her hos Nymarksminde, hvor det er i den grad er skruet op for hyggen. B&B er især udbredt i lande som England og USA, hvor det er yderst populære alternativer til hoteller.

På et Bed & Breakfast møder du lokal charme og du bliver lukket ind i værternes private gemakker. Alle værelser, som der i øvrigt ofte er få af, er indrettet til perfektion med et personligt og hjerteligt touch. Typisk serveres der fælles hjemmelavet morgenmad i dagligstuen, så alle gæster har mulighed for at small talke og måske lære hinanden at kende lidt bedre. De fleste vælger kun at tage en enkelt eller to overnatninger på et B&B, da det jo modsat en stor hotelkæde ikke er et sted med et væld af faciliteter såsom pool, bar eller fitnesscenter.

Vælg hygge fremfor kvantitet

Hvis du som par bare trænger til at komme lidt væk, få ro og ren afslapning, så er et ophold på et Bed & Breakfast helt ideelt. Og du behøver ikke tage turen hele vejen til USA eller England, her i landet skyder flere og flere idylliske steder nemlig også op. Du kan nemt finde forskellige danske B&B’s ved en let søgning på nettet. Sæt jer ned sammen, kig udvalget godt igennem, og find så det sted, der lige nøjagtig matcher jeres ønsker og krav til den perfekte kæreste-weekend langt væk fra hverdagens stress og jag.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *