Når man flytter i hus

Er du lige flyttet fra lejlighed til hus og lidt i vildrede med hensyn til, hvad du ind i mellem skal stille op med alle projekterne. Udfordringerne kan jo være forskellige afhængig af, om du er flyttet ind i noget helt nybygget eller gennemmoderniseret, eller om du har købt et håndværkertilbud.

Muligheden er også, at du er flyttet ind i noget mellem de to yderpoler. Uanset om man har det ene eller det andet hus, vil der ofte være noget indvendigt eller udvendigt, som trænger til vedligeholdelse eller udskiftning. Nogle af de dyre rum er køkken og bad, hvor det bare hurtigt løber op, når man ser på bundlinien. Har du et lidt ældre hus fra tresserne eller halvfjerdserne kan det ikke undgås, at en udskiftning er tiltrængt.

Skal køkkenet restaureres helt fra bunden, kan det fx både indebære udgravning og etablering af gulvvarme, hvilket ikke var særligt udbredt i de tidlige tressere og halvfjerdser huse. Dertil kommer vægge og loft, som i mange tilfælde også vil trænge til en overhaling eller udskiftning. I dag er det blevet meget populært at sætte gipsplader op, som efterfølgende beklædes med tyndt filt og derefter males. Til sidst kommer opsætningen af selve køkkenelementerne og hårde hvidevarer.

http://husoghavesiden.dk vil du finde gode råd og vejledninger til, hvordan du kan vedligeholde og modernisere dit hjem. Du finder også gode råd om, hvordan du kan passe og pleje din have. Er der fx en måde, hvorpå du kan slippe af med mælkebøtter. Det kan også være gåsebiller, som driver dig til vanvid, eftersom de ødelægger rødderne i din græsplæne.

På http://husoghavesiden.dk finder du også gode gør det selv råd om, hvad du gøre, hvis du har fået uønskede insekter i huset eller omkring huset. Det kan møl eller sølvfisk eller udenfor kan det være meget generende og også farligt, hvis en hvepsedronning har besluttet sig for at okkupere dit haveskur. Læs hvad du selv kan gøre, og hvornår du bør tilkalde professionel hjælp.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *