Nymarksminde sørger for en god tur for hele familien

Det er altid svært for en familie at finde ud af hvor man skal tage hen sammen på ferie. De forskellige aldre, køn og interesser kan gøre det svært at finde et sted hvor alle vil nyde tilværelsen lige meget. Nogle vil gerne være aktive, andre er til den mere stillesiddende, og ligeledes er de forskellige aldre der naturligvis er i en børnefamilie, noget der kan skabe konflikt fordi interesserne er forskellige alt efter alder. Hvor tager man så hen med sin børnefamilie? Nymarksminde er et rigtig godt forslag. Nymarksminde tilbyder den hurtige og nemme overnatning hvis du er på farten og skal flere steder hen for at dække alles interesser. Det er nemlig muligt at tage flere eller bare en enkelt nat i deres bed & breakfast. Da Nymarksminde kun ligger ti minutters kørsel fra Ålborg, er det nemt at komme herinde og udfolde de aktiviteter der kan være i en storby. Samtidig har Nymarksminde masser af spændende tilbud, der gør at man sagtens kan bruge sin ferie her også.

Nymarksminde Farmpark byder på masser af sjov

Nymarksminde har sit helt eget mini-zoo. Denne kan både de små og voksne nyde selskab af stort set alle de traditionelle danske bondegårdsdyr. Ikke nok med at man bare kan kigge på dyrene som de almindelige zoologiske haver typisk tilbyder. I farmparken kan man nemlig komme helt tæt på dyrene, og få lov til både at fodre og klappe dem. Dette bliver en oplevelse som de små i familien helt sikkert ikke kommer til at glemme, for hvor tit for man lov til at komme helt tæt på så mange forskellige dyr. De får helt sikkert noget at fortælle deres venner om deres ferie når de kommer hjem igen.

Der findes et hav af aktiviteter på Nymarksminde

Farmparken er skam ikke det eneste Nymarksminde har at tilbyde. Der er ligeledes en omfattende legeplads hvor der blandt andet er hoppepude, en stor sandkasse, gynger og mange andre ting. Legepladsen er desuden en naturlegeplads, så børnene kan få nogle andre omgivelser end dem de har om sig derhjemme og i skolen eller institutionen. En anden sjov og meget populær aktivitet som Nymarksminde tilbyder er fodboldgolf. Fodboldgolf er den sjove kombination af fodbold og golf. Det går altså ud på med en fodbold at få bolden sparket i hullerne på banen, på så få spark som muligt. Dette er en aktivitet man kan være flere om, og derfor godt for familien. Det er samtidig sjovt og mere ligetil end rigtig golf, og noget man kan være få om, så man ikke behøver at samle en masse folk til en fodboldkamp. Fodboldgolf er meget populært og der kommer flere og flere baner rundt omkring i landet. Har man ikke prøvet det før, er det helt sikkert det værd. Nymarksminde byder dig altså på gode naturlige omgivelser med masser af aktiviteter, samt en beliggenhed tæt på Ålborg. Overnatningsmulighederne er der massere af.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *