Hent billeder på gratis-billeder.dk

http://gratis-billeder.dk kan du downloade gratis billeder uden at få ørerne i maskinen. Hvis du bare tilfældigt udvælger et flot foto via Google, behøver det ikke være gratis. Som udgangspunkt er der ophavsret på billeder, så med medmindre, at det udtrykkeligt er angivet, at billedet er gratis, så må du ikke bruge det. I værste fald får du en bøde og en efterregning fra den fotograf, som har ophavsretten.

Alle billeder på http://gratis-billeder.dk er gratis, så du kan bare hente det billede, som du gerne vil bruge i dit projekt. Det kan være til en aflevering, en webside eller til en festsang, som du har skrevet.

Der er nogle ganske få regler, som du skal følge. De står på forsiden og er ikke indviklede 🙂 Desuden er du altid velkommen til at sende spørgsmål via kontaktformularen på siden.

http://gratis-billeder.dk er lavet, så du kan undgå at komme i den ubehagelige situation, at du har krænket ophavsretten på en fotografs billede. Billederne på siden er opdelt i forskellige kategorier, så du forholdsvis let kan finde det foto, som passer til dit projekt. Har du forslag til en kategori, som du mener mangler, må du meget gerne tage kontakt. Lige nu finder du gratis billeder i følgende grupper:

  • Begivenheder
  • Dyr
  • Fødevarer
  • Planter
  • Blomster
  • Steder

Et billede kan være med til at live en tekst op, gøre festsangen mere festlig eller illustrere en helt bestemt pointe i din afhandling. Uanset hvad du mangler et gratis foto til, så er du altid velkommen til at finde det på siden.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *