Stangtennis er et sjovt havespil for hele familien

Måske startede Caroline Wozniacki som 4-årig med at spille stangtennis, spillet hvor tennisbolden er fastgjort til en stang med en snor, og en del år senere vandt hun adskillige WTA titler og indtil videre en enkelt Grand Slam i form af Australia Open i 2018.

Nej, den tanke var fri fantasi.

Faktisk prøvede Caroline Wozniacki mange forskellige sportsgrene igennem sin barndom, men det blev i tennis, at hun kom til at tilhøre verdenseliten.

Et godt boldøje er altid godt – også i stangtennis

Og lidt forskel på tennis og stangtennis må man da sige, at der er.

Man kunne levende forestille sig, at det kræver flere muskler og bedre kondition og koordination at spille tennis, hvor du jagter bolden på en stor bane.

Stangtennis er derimod et rigtigt hyggeligt havespil, hvor de fleste kan være med. Du behøver ikke at mestre en kanonserv eller slå en super baghånd, selvom lidt boldøje naturligvis ikke er af vejen – hverken i tennis eller i stangtennis.

Stangtennis er et godt havespil

Stangtennis er først og fremmest et rigtig godt spil at have i haven, da det kan give anledning til timevis af spil og hygge og måske også nogle drabelige kampe med tætte afgørelser.

Du kan også bruge stangtennis, hvis du holder børnefødselsdag og stille 2 til 3 sæt op. Lån evt. et par sæt af naboer eller venner.

Nye bolde til stangtennis

Efter en vis portion slag kan tennisbolden godt blive lidt flad, men det er der heldigvis råd for.

Nye bolde til stangtennis kan købes i løs, så du kan udskifte dem løbende uden at skulle udskifte hele dit spil. Rar og økonomisk løsning, som der sagtens kan blive brug for i takt med, at I bliver bedre og bedre til at ramme bolden 🙂

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *